Nosaltres

La nostra companyia

Distribuïdora de productes esportius.

Som una distribuïdora que abasta les principals necessitats de l'entorn esportiu i la seva pràctica, tant materials com immaterials. Des teva primera pilota de joc fins el programa més adaptat a les teves necessitats fisicoesportives.

El nostre principal canal d'atenció al client és la present pàgina web. En ella podràs trobar les nostres diviersas ofertes i el nostre contacte per a qualsevol incidència o consulta, comptem amb àmplia experiència en l'entorn esportiu.

Les bases sobre les que assentem la nostra activitat són les següents:

B2B

Atenció professional i eficient

Devolució dels diners en un termini màxim de 30 dies

Assessoria

T'ajudem a aconseguir els teus objectius

Ets entrenador i necessites un pla d'entrenament físic per al teu grup d'esportistes? no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres. Ens adaptem a les teves necessitats: característiques del grup d'esportistes, objectius, temps de durada, instal·lacions i recursos materials.

Ets esportista i t'agradaria preparar-te físicament per a una competició? demana'ns un pla d'entrenament físic professional adaptat a les teves característiques i necessitats. Serà la competició que millor hagis preparat.

Ets una persona que practica esport amateur i t'agradaria tenir rutines d'entrenament en funció del moment de l'any en què et trobis? Demana'ns un pla d'entrenament i t'ajudarem a que aquests entrenaments no siguin monòtons i repetitius, cada moment de l'any té els seus objectius, contacta'ns.

Testimonials

 

"El més important de l'esport no és guanyar, sinó participar, perquè l'essencial en la vida no és l'èxit, sinó esforçar-se per aconseguir-ho." 

BARÓN PIERRE DE COUBERTIN

"Potser hi ha gent amb més talent que tu, però no hi ha excuses per no treballar més dur."

DEREK JETER

 

Contacte i localització

 

contacto@acsport.es

Pamplona, Navarra, Espanya

31008